Er du også træt af dyre skærmskift?
Det er vi - sig farvel til smadrede skærme med en skærmbeskytter fra os*.

Beskyt din skærm effektivt med en skærmbeskytter fra Skærmbeskytter.dk

Vi bruger vores telefon oftere og oftere og tager den med over alt, hvilket betyder, at skærmen nemt bliver ridset af eksempelvis nøglerne i lommen eller endda smadret hvis man kommer til at tabe sin enhed. En smadret skærm kan nemt komme til at blive en dyr fornøjelse på over 1 000 kroner – det noget af en grim lærestreg.

Du kan nu sige farvel til denne problematik. Med en skærmbeskytter fra Skærmbeskytter.dk får du et ekstra lag beskyttelse som er op til 9 gange stærkere end det normale glas på din telefon*. Det betyder, at selv nøgler, knive og lignende skarpe genstande har svært ved at lave ridser i den – og hvis du endelig formår at smadre selve skærmbeskytteren, så vil det splintre inde bag silikonelaget og derfor ikke skære dig i fingrene**, hvorefter du blot kan tage det af og montere et nyt – helt uden, at skulle skifte selve skærmen***. En skærmbeskytter nedsætter ikke funktionaliteten på din skærm og er gennemsigtigt, så det påvirker ikke gennemsigtigheden til selve skærmen.****

Skærmbeskytteren er behagelig at røre ved og har ved flere modeller en overflade med en anti-fedt effekt, så du slipper for flere irriterende fedtfingre på skærmen – nogle modeller har endda anti-slip, så telefonen har sværere ved at glide ud af din hånd – se produktsiden for specifikationerne for netop din enheds skærmbeskytter.

Beskyt din telefon før det er for sent – uden, at ødelægge dens elegante design, selvfølgelig. Bestil en skærmbeskytter i dag – vi er sikre på, at din enhed vil takke dig.

Vælg din telefon model:

Nej, det er utroligt nemt at montere en skærmbeskytter fra Skærmbeskytter.dk, helt uden at der kommer luftbobler eller lignende under det. Med skærmbeskytteren følger nemlig en spritklud, som du rengører skærmen grundigt med – herefter monteres glasset præcist på enheden og er klar til brug.

Vi har udarbejdet en udvidet guide til påsættelsen, som kan ses her.

Hvad med kvaliteten spørger du måske? Hos Skærmbeskytter.dk har vi testet mange hundrede forskellige typer skærmbeskyttere fra forskellige leverandører for, at finde den bedste balance mellem pris og kvalitet. Vi har fundet den skærmbeskytter, som vi mener er den klart bedste – vi er derfor stolte af, at sælge Danmarks måske bedste skærmbeskytter til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Jeg har købt flere produkter på dit tilbehør. Jeg har HVER gang oplevet god service og hurtig levering. Emilia Turrell
Kunde hos Din IT Leverandør ApS
D. 28. Marts 2017
Super service, hurtig levering og meget nem at finde og bruge og så er det super kvalitet til billige penge..:-))Carina Andersen
Kunde hos Din IT Leverandør ApS
D. 23. August 2016
Jeg har bestilt noget over flere gange. Selvom det ikke var noget han havde hjemme, kom det så hurtigt det kunne. Er helt vild med denne webshop, og når jeg mangler noget vil jeg bestemt købe det her. Hvis noget er gået i stykker har jeg fået det byttet.
Frida Plannthin Mogensen
Kunde hos Din IT Leverandør ApS
D. 22. Maj 2016
Jeg har købt flere produkter fra "dit tilbehør" og har altid fået en super god service. Jeg kan stærkt anbefale denne hjemmeside!Melani Pedersen
Kunde fra Din IT Leverandør ApS
D. 28. Marts 2017

Bemærk, at de viste anmeldelser er fra alle webshops Din IT Leverandør ApS ejer – altså skærmbeskytter.dk, eshop.dinitleverandoer.dk og dittilbehør.dk

*Beskyttelsesglasset er af beskyttelsen 9H og derfor testet til at være op til 9 gange stærkere end normalt glas. I dagligt brug kan det være svagere.
**Beskyttelsesglasset beskytter dig mod splinter i fingrene ved at have et silikonelag yderst – dette silikonelag er der dog for din komfort, ingen garantier givet – du kan få splinter i fingrene, hvis du er uheldig.

***Beskyttelsesglasset beskytter telefonen effektivt og vil i langt de fleste tilfælde tage slaget hvis din enhed får et slag – det kan dog ikke garanteres, da enheden kan lande uheldigt på kanten af telefonen eller lignende steder, hvor beskyttelsesglasset ikke dækker. Skærmbeskytter.dk (Din IT Leverandær ApS) dækker aldrig telefoner som bliver smadrede, selv hvis de har et beskyttelsesglas monterede. Det er udelukkende dit ansvar.
****Gennemsigtigheden på skærmbeskytterne solgt på Skærmbeskytter.dk ligger mellem 96% og 100%. Se produktsiden for detaljer.

Luk menu
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro
0