Betingelser

Ved køb af produkter fra Michelsen Solutions ApS accepteres følgende handelsbetingelser

Denne webshop adminstreres af:

Michelsen Solutions ApS

Topasvej 22 8541 Skødstrup

[email protected]

 

Betaling:

Betaling foregår via vores betalingsleverandør Stripe.

Michelsen Solutions ApS modtager betaling med VISA, Mastercard, American Express, JCB og Dinners. Betalingen bliver trukket på din konto når varen afsendes. Michelsen Solutions ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokollen.

Alle beløb er i DKK. (Danske kroner). Priserne vist er inkl. moms, med mindre andet er angivet.

 

Levering:

Varer købt hos Michelsen Solutions ApS er typisk op til 4 dage om at komme frem, hvis de er på lager. Du kan se mere info herom på siden fragtmuligheder og lagerstatus. Alle varer bliver sendt med den valgte leveringsmetode.

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget dine varer.

Hvis du ønsker at benytte dig af reklamationsretten, skal du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende os en anmodning herom via vores side for reklamation.

Vigtigt! Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

 

Bemærkninger vedrørende skærmbeskyttere:

Beskyttelsesglas solgt på denne webshop er mellem 2H og 9H i beskyttelse. I dagligt brug kan det være svagere. Michelsen Solutions ApS dækker aldrig enheder som går i stykker, selv hvis de har en skærmbeskytter monteret. Det er udelukkende dit ansvar.

Beskyttelsesglasset beskytter dig mod splinter i fingrene ved at have et silikonelag yderst – dette silikonelag er der dog for din komfort, ingen garantier givet – du kan få splinter i fingrene, hvis du er uheldig, og dette lag forsvinder med tiden. Michelsen Solutions ApS kan ikke stilles til ansvar for splinter i fingrene.

Beskyttelsesglasset beskytter telefonen effektivt og vil i langt de fleste tilfælde tage slaget hvis din enhed får et slag – det kan dog ikke garanteres, da enheden kan lande uheldigt på kanten af telefonen eller lignende steder, hvor beskyttelsesglasset ikke dækker. Dette dækkes aldrig af Michelsen Solutions ApS.

Gennemsigtigheden på skærmbeskytterne solgt på Skærmbeskytter.dk ligger mellem 96% og 100%. Se produktsiden for detaljer.

Den bakteriedræbende skærmbeskytter er testet af Quality Labs BT GmbH i Nürnberg, et akkrediteret laboratorium af den tyske regering under ISO 22196.

Skærmbeskytteren på en bakteriedræbende skærmbeskytter er af beskyttelsen 2H. I dagligt brug kan det være svagere.

Det antibakterielle lag på en bakteriedræbende skærmbeskytter holder ikke evigt og kan med tiden blive svagere, så bakterierne ikke længere dræbes – Michelsen Solutions ApS kan ikke stilles til ansvar for skærmbeskyttere der ikke dræber bakterier.

 

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 3 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du forringer varens stand, når eller inden du sender den retur!

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Pakkelabels skal købes på vores returportal.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi varens beløb på købstidspunktet. Du står selv, for at betale tilbageleveringen. Vi tilbagebetaler uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur. Vi tilbagebetaler via den oprindelige betalingsmetode – denne kan ikke ændres efterfølgende!

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Michelsen Solutions ApS

Topasvej 22

8541 Skødstrup

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, samt en kopi af mailen omkring reklamation / returnering, og selvfølgelig varen.

 

Reklamationsret:

Når du handler hos Michelsen Solutions ApS har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Det er vigtigt at du er opmærksom på, at reklamationsretten ikke gælder almindeligt slid. Fordi der kommer ridser i din skærmbeskytter fordi ligger den op af dine lommer, du smadrer skærmbeskytteren fordi du taber den på gulvet, eller at du påsætter der forkert, så der kommer bobler under kan du ikke benytte dig af reklamationsretten. Reklamationsretten gælder for fejl, der var til stede på købstidspunktet – hvis du modtager en defekt vare, eller at den stopper med at virke uden at du selv har gjort noget, så dækker reklamationsretten.
For at starte en reklamationssag, skal du gå til siden Reklamationer. Beskriv så detaljeret som muligt, hvad problemet er.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for 14 dage efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

 

SMS:

Når du afgiver en ordre, accepterer du at modtage sms’er omkring din ordre fra os. Vi sender ikke disse SMS’er med reklamemæssige formål, men kun med opdateringer omkring din ordre, reklamationssag eller returnering – en sådan besked kan eksempelvis være når varen er afsendt.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt købt i vores eShop skal du kontakte kundeservice på siden kontakt – så finder vi en løsning i fælleskab.

 

Du kan også sende en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: [email protected]

 

Indhold på siden

Alt indhold på hjemmesiden er vejledende og der tages forbehold for fejl, ændring af beskrivelse og ændring af priser uden varsel. Selve varen er ikke nødvendigvis identisk med det viste billede og kan være vist i en anden farve eller med en anden model. Det er altid titlen der gælder. Kontakt os ved spørgsmål.

 

Bemærkninger:

Produkter nævnt som “beskyttelsesglas” er for at skabe en illustration af produkts virkning – alle skærmbeskyttere er ikke nødvendigvis lavet af glas, men materiale som er skabt til skærmbeskyttere.