Guide til montering

Det er nemt og hurtigt at montere din nye skærmbeskytter.

Hvordan monteres skærmbeskytteren?

Den originale iPhone fra Apple udkom i år 2007 og revolutionerede mobiltelefonen som vi kender den – med den fulgte touch-skærmen, selfies, apps og meget mere. iPhonen gjorde den mobile computer til hvermandseje.

Med iPhonen kom med en stor  glasskærm, og derved også et behov for skærmbeskyttelse – de originale skærmbeskyttere bestod af ren plastikfilm, som kun beskyttede mod ridser og typisk var meget svær at montere uden luftbobler – og flere butikker begyndte derfor at tage et gebyr for montering. 

Tiderne har heldigvis ændret sig – i dag beskytter en skærmbeskytter mod både ridser og slag – og den er blevet nem at montere. Det kan gøres på kun 10 minutter med guiden herunder. 

Høj kvalitet

Vi har testet mange hundrede forskellige typer skærmbeskyttere fra forskellige leverandører for, at finde den bedste balance mellem pris og kvalitet. Vi har fundet de skærmbeskyttere, som vi mener er de klart bedste – vi er derfor stolte af, at sælge Danmarks måske bedste skærmbeskyttere til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Eksklusive produkter

Vi sælger både normale skærmbeskyttere som dækker ud til kanten af skærmen, skærmbeskyttere som dækker hele skærmen og vores nyeste produkt: Bakteriedræbende skærmbeskyttere, der lader dig sige farvel til klamme mobilskærme - med antibakterielle midler på det ydre lag der er harmløse for menneskekroppen, men dræber bakterierne. Skærmbeskytteren er lavet i Tyskland og testet på Quality Labs i Nürnberg*

Tryg handel

Du kan roligt handle på Skærmbeskytter.dk. Vi har mange tilfredse kunder. Vi går meget op i god og hurtig kundeservice - og tilstræber altid at vende tilbage indenfor en arbejdsdag. Vi har nem returnering og god sikkerhed via en krypteret beskyttelse til siden og vores benyttelse af en sikker betalingsgateway.

Spørgsmål?

Vi er altid åbne for kommunikation omkring nye produkter og har leverandører som kan levere skærmbeskyttere til næsten alle enheder der er lavet. Har vi ikke det produkt du søger, så tøv ikke med at give os besked - vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en skærmbeskytter til netop din enhed. Gå til siden kontakt for at kontakte os.

1. Rens skærmen
Dette er det vigtigste punkt i processen for montering – brug gerne lidt ekstra tid til dette skridt.
Montering af skærmbeskytter - første skridt

Til alle købte skærmbeskyttere medfølger der 2 klude –en tør klud og en våd spritklud. 

Sluk din telefon og start med at rengøre din skærm med den våde spritklud, så skærmen er helt ren. Rengør skærmen med denne klud i 2-3 minutter – til spritten er ved at være fordampet. 

Benyt herefter den tørre klud til at absorbere eventuelt overskydende sprit fra spritkluden, så skærmen er helt ren – altså uden sandkorn, sprit, støv osv.

Hold nu enheden under en lampe med kraftigt lys, så eventuelle sandkorn kan ses og fjernes. Vær opmærksom på eventuelt støv fra kluden – rens indtil skærmen er helt ren.

2. Fjern filmen

Montering af skærmbeskytter - andet skridt

Ryk nu beskyttelsesfilmen af skærmbeskytteren, og gør klar til montering. Pas på ikke at sætte fingre på filmen, få støv på skærmbeskytteren eller fedte skærmen til igen.

3. Positioner

Montering af skærmbeskytter - tredje skridt

Skærmbeskytteren holdes nu over enheden som vist på billedet. Sørg for, at holde den sådan, at kanterne passer og hjemknappen, kamera / notch er dækket præcist af skærmbeskytteren. På skærmbeskyttere som dækker hele skærmen skal du være ekstra opmærksom på kanterne – de skal være monterede helt præcise for at undgå luftbobler.

4. Monter

Montering af skærmbeskytter - sidste skridt

Nu monteres skærmbeskytteren med et let tryk på skærmen.
På skærmbeskyttere der dækker hele skærmen skal du have fokus på kanterne af skærmen – tryk let på dem. 

¨Blev skærmen gjort helt ren, sidder skærmbeskytteren nu på skærmen uden nogle luftbobler. Hvis du har små luftbobler kan de ofte trykkes ud til kanterne af skærmen, hvorefter de forsvinder. Brug en negl eller kreditkort til det. Små luftbobler forsvinder normalt af sig selv indenfor et par dage.

Ved en skærmbeskytter som dækker hele skærmen, skal dit cover forblive af telefonen i mindst 12 timer, til glasset har sat sig fast.

 

Bemærk

Ved skærmbeskyttere der dækker hele skærmen er det en god ide at lade det hvile i nogle timer før telefonen tages i brug igen.

Det sikrer, at skærmbeskytteren har haft ordentlig tid til at sætte sig fast. Gør eventuelt dette ved at ligge en bog eller andet oven på telefonen i mellemtiden.

Spørgsmål?

Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder – så har du spørgsmål, så kontakt os endelig. Klik her.