iPhone? Det er et fantastisk godt valg! Kort sagt kan livet med en iPhone beskrives som “It just works” – systemet er nemt at benytte, uden irriterende fejl og er desuden top-sikkert. Hvad mere kan man ønske sig af en smartphone?

iPhone revolutionerede verden da den blev introduceret i 2007 – det var den første telefon, der ligner dem vi har i dag. Det er vildt at tænke på hvor langt vi er kommet teknologisk på så kort tid.

Forskellen på andre mærkers telefoner og Apple iPhone er, at den er en del af et fantastisk økosystem, hvor ens enheder snakker sammen – tilgå din mac’s skrivebord fra din iPhone, start med en mail på din iPhone og fortsæt på din iPad, eller send en SMS besked fra din Mac – mulighederne er næsten uendelige.

Problemet med smartphones er deres skærme – de er sårbare over for ridser og kan let smadres, hvis du taber telefonen. Sig farvel til dette problem med en af de følgende skærmbeskyttere – vælg den der passer bedst til dit behov. Klik på et produkt for at læse en udvidet beskrivelse af det:

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro