Om os

Historien bag Skærmbeskytter.dk

Vi blev trætte af dyre og dårlige skærmbeskyttere

Michelsen Solutions sælger tilbehør til mobile enheder vores webshops og har gjort det siden 2017.
Som brugere af de nyeste mobiltelefoner blev vi godt trætte af en kedelig tendens – generelt var det tilbehør der var tilgængeligt dyrt og dårligt. Lige meget hvor vi søgte fandt vi sjældent noget som levede op til vores forventninger. 

Derfor startede vi Skærmbeskytter.dk med ét mål – at sælge skærmbeskyttere af høj kvalitet til en fornuftig pris.

 

Det er lige os

Vi er selv brugere af de nyeste iPhones og kender derfor alt for godt til hvor skrøbelige de kan være. Af samme grund kender vi til kravene for en god skærmbeskytter - da vi selv har benyttet utallige af dem.

Vi er et lille firma

Ved at støtte en lille virksomhed støtter du en drøm 😊 Vi er ikke en kæmpe organisation - men få personer, der er dedikerede, og stadig laver en "happy dance" når en ordre kommer igennem.

Vi er en lille virksomhed fra Skødstrup, en forstad til Århus.

Mange tak!

Hurtig levering

Vi leverer med GLS og DAO365, og kan derved tilbyde hurtig og billig levering, direkte til din dør eller en pakkeshop - fra kun 2 hverdage.

Bedste kvalitet

Vi har testet vores produkter intensivt, og sælger kun produkter som er nøje udvalgt efter kvaliteten. Din telefon er derfor beskyttet bedst muligt.

Gode priser

Vi har en fast, lav pris, på kun 89 kroner. Prøv at sammenligne det med et skærmskift af en ny iPhone, der nemt kan koste flere tusind kroner.

Sikre betalinger

Vi tager sikkerheden seriøst. Dine betalingsoplysninger sendes altid krypteret, og behandles af vores PCI-certificerede betalingsleverandør.