Privatlivspolitik

Sidst opdateret: 21. maj 2019

Din IT Leverandør ApS ( i denne politik nævnt som “Din IT Leverandør ApS”, “os”, “vi”, eller “vores”) driver skærmbeskytter.dk hjemmeside (i følgende tekst benævnt “Tjenesten” eller “Skærmbeskytter.dk”).

Denne side informerer dig om vores politikker vedrørende indsamling, brug og videregivelse af personlige data, når du bruger vores service og de valg, du har foretaget med disse data.

Vi bruger dine data til at stille Tjenesten til rådighed og forbedre vores service. Ved at bruge Tjenesten accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne politik. Med mindre andet er anført i denne privatlivspolitik, så har de udtryk der anvendes i denne privatlivspolitik den samme betydning som i vores vilkår og betingelser, der er tilgængelig på skærmbeskytter.dk.

 

Definitioner:

Service

Service er hjemmesiden skærmbeskytter.dk som drives af Din IT Leverandør ApS

Personlig data

Personlig data betyder data om en levende person, der kan identificeres ud fra disse data (eller fra dem, og anden information, enten i vores besiddelse, eller som kan komme ind i vores besiddelse).

Brugsdata

Brugsdata er data som indsamles automatisk enten genereret af brug af tjenesten eller fra selve Tjenestens infrastruktur (f.eks varigheden af ​​en side besøg).

Cookies

Cookies er små filer, der er gemt på din enhed (computer eller mobil enhed).

Dataansvarlige

Dataansvarlige: den fysiske eller juridiske person, som (enten alene eller i fællesskab eller fælles med andre personer) bestemmer de formål, som og den måde, hvorpå personlige oplysninger bearbejdes.

Med henblik på denne privatlivspolitik er vi er en dataansvarlig af dine personlige data.

Databehandlere (eller Service Providers)

Databehandler (eller Service Provider): en fysisk eller juridisk person, der behandler oplysningerne på vegne af den dataansvarlige.

Vi kan bruge forskellige udbydere til at behandle dine data mere effektivt.

Registrerede (eller Bruger)

Registrerede er enhver levende person, der bruger vores service og er genstand for persondataloven.

 

Indsamling og brug

Vi indsamler flere forskellige typer af information til forskellige formål at levere og forbedre denne Tjeneste til dig.

 

Personoplysninger:

Når du gennemfører en ordre – og derved indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

  • E-mail adresse
  • Fornavn
  • Efternavn
  • Evt. Firma
  • Evt. CVR-Nummer
  • Land
  • Adresse
  • Postnummer
  • IP-Adresse

IP adressen er det eneste som behandles automatisk, alle andre personlige oplysninger behandles udtrykkeligt med dit direkte samtykke. Der foretages ikke automatisk accept.

Vi bruger de indsamlede data til forskellige formål:

• Til at kunne identificere dig når du navigerer rundt på hjemmesiden og for at kunne levere din ordre til dig.
• Til at give dig besked om ændringer i vores Tjeneste
• Til at give dig mulighed for at deltage i interaktive funktioner på vores Tjeneste, når du vælger at gøre det
• Til at yde kundesupport
• Til at overvåge brugen af vores service
• Til at opdage, forebygge og behandle tekniske problemer.
• Nyhedsbreve, markedsføring eller salgsfremmende materiale og andre oplysninger, som kan være af interesse for dig, vil kun leveres med dit udtrykkelige samtrykke. Du kan fravælge at modtage nogen, eller alle, af disse meddelelser fra os ved at følge afmeldelseslinket eller anvisningerne i enhver e-mail, vi sender eller ved at kontakte os.

Den dataansvarlige hos Din IT Leverandør er Karin Gårde Michelsen.

Når du besøger vores webshop, vil vi spore:

  • Varer som du har set: Vi vil bruge denne information til eksempelvist at vise dig varer, som du har set for nylig.
  • Lokation, IP-adresse og browsertype: Vi vil bruge disse informationer til formål såsom beregning af moms og forsendelse.
  • Leveringsadresse: Vi vil anmode dig om at indtaste denne, så vi eksempelvist kan beregne forsendelsesomkostninger inden, du afgiver en ordre, og sender dig ordren.

Vi bruger også cookies til at holde styr på indholdet i kurven, mens du bruger vores webshop.

 

Hvor lang tid gemmes data

Din IT Leverandør ApS vil gemme dine personlige data så længe det er nødvendigt til de formål, der er anført i denne privatlivspolitik. Vi vil gemme og bruge dine personlige data i det omfang det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel er vi er forpligtet til at gemme dine data i 5 år for at overholde regnskabsloven), løse konflikter og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Din IT Leverandør ApS vil også beholde Brugsdata for interne analyseformål. Disse data vil kun opbevares i en kortere periode på max 90 dage, undtagen når disse data bliver brugt til at styrke sikkerheden eller for at forbedre funktionaliteten af ​​vores service, eller vi er juridisk forpligtet til at bevare disse data i længere perioder.

 

Overførsel af data

Dine oplysninger, herunder personoplysninger, kan overføres til – og vedligeholdes på – computere placeret uden for din tilstand, provins, land eller det administrative område, hvor love om databeskyttelse kan afvige fra dem i dit land.

Hvis du befinder dig uden for Danmark og vælger at give oplysninger til os, bedes du bemærke, at vi overføre data, herunder personoplysninger, til Danmark og behandler det i Danmark.

Dit samtykke til denne privatlivspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger udgør din accept af denne overførsel.

Din IT Leverandør ApS vil træffe alle rimelige forholdsregler for at sikre, at dine data bliver behandlet sikkert og i overensstemmelse med denne privatlivspolitik og nogen overførsel af dine personlige data vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er egnede kontroller på plads, herunder sikkerheden af ​​dine data og andre personlige oplysninger.

 

Videregivelse af data

Under visse omstændigheder kan Din IT Leverandør ApS være forpligtet til at videregive dine personlige data, hvis det kræves ved lov eller som svar på anmodninger fra offentlige myndigheder (fx en domstol eller en offentlig instans).

Lovkrav

Din IT Leverandør ApS kan videregive dine personlige data hvis denne handling er nødvendig for at:

  • For at overholde en retlig forpligtelse
  • For at beskytte og forsvare rettigheder eller ejendom for Din IT Leverandør ApS
  • For at forebygge eller efterforske mulige forseelser i forbindelse med Tjenesten
  • For at beskytte den personlige sikkerhed for brugere af tjenesten eller offentligheden
  • For at beskytte mod et juridisk erstatningsansvar

Vores politik om “Do Not Track”sSignaler i henhold til loven California Online Protection (CalOPPA)

Vi understøtter ikke Do Not Track ( “DNT”). Do Not Track er en præference, du kan indstille i din webbrowser for at informere hjemmesider, som du ikke ønsker at blive sporet. Der er imidlertid ikke en standard for implementeringen af denne teknologi, så præferencer skal gives i vores cookie-banner, eller i bunden af denne side.

Du kan aktivere eller deaktivere Do Not Track ved at gå til indstillingerne for din browser.

 

Livechat

Vores Livechat service kører via Smartsupp.com.

Ved brug af vores livechat accepterer du deres betingelser – klik her – og deres privatlivspolitik – klik her.

Smartsupp gemmer alle chats og oplysninger i 3 måneder, hvorefter de automatisk slettes igen.

 

Smartsupp gemmer følgende oplysninger når du starter en chat eller sender en e-mail til os via deres service:

  • Navn
  • Email
  • Telefonnummer
  • Dine afsendte beskeder

Vi har en DPA aftale med Smartsupp.

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi overfører desuden alle oplysninger over en krypteret SSL-forbindelse. Vi scanner vores side for ondsindet kode eller ondsindede filer. Hvis et brud på vores sikkerhed alligevel skulle ske, vil vi informere brugere så hurtigt som muligt og uden unødvendig forsinkelse, senest indenfor 72 timer efter, at vi opdager det – via e-mail og telefonnummer.

 

Tredjeparter:

Vi benytter Cloudflare til at sikre hastighed og sikkerhed på vores hjemmeside. Cloudflare kan gemme cookies i din browser, og tilføj indhold i henhold til deres privatlivspolitik.

 

Statistik

Der føres statistik over besøg på vores hjemmeside, i anonymiseret tilstand – dette er ikke personoplysninger:

  • Hvilken browser du benytter
  • Dit land
  • Operativsystem
  • Hvilke sider du besøger
  • Dato og tidspunkt for besøg
  • Hvilken hjemmeside du kom fra
  • Evt. andre indstillinger.

Disse logs slettes efter senest 90 dage.

 

Betaling:

Vi vil ikke opbevare eller samle dine betalingskortoplysninger. Disse oplysninger gives direkte til vores tredjeparts betaling behandler, hvor brug af dine personlige oplysninger er underlagt deres privatlivspolitik. Leverandørerne overholder de standarder som er fastsat af PCI-DSS, der forvaltes af PCI Security Standards Council, som er en fælles indsats af mærker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS stiller høje krav til at sikre en sikker håndtering af betalingsoplysninger.

De betaling processorer, vi arbejder med, er:

Stripe

Deres privatlivspolitik kan ses på https://stripe.com/us/privacy

 

Børns personlige oplysninger

Vores service omfatter ikke personer under 18 år ( “børn”).

Vi indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra personer under 18 år Hvis du er en forælder eller værge, og du opdager, at dit barn har givet os personlige data, så kontakt os. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har samlet personoplysninger fra børn uden forældrenes samtykke, så tager vi skridt til at fjerne disse oplysninger fra vores servere.

 

Din rettigheder i henhold til den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR)

Hvis du er bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), har du visse rettigheder til databeskyttelse. Din IT Leverandør ApS har pligt til at træffe rimelige foranstaltninger for at give dig mulighed for at rette, ændre, slette eller begrænse brugen af ​​dine personlige data.

Hvis du ønsker at blive informeret om, hvad persondataloven vi har om dig, og hvis du ønsker det at blive fjernet fra vores systemer, så kontakt os.

Du har ret til følgende rettigheder til databeskyttelse:

Retten til at få adgang til, opdatere eller slette de oplysninger, vi har om dig. Du har ret til at få adgang til, opdatere eller anmode om sletning af dine personlige data. Hvis du ikke er i stand til at udføre disse handlinger selv, via vores hjemmeside, bedes du kontakte os for at hjælpe dig. Dette kan gøres længere nede på denne side, under Download af data.

Retten til berigtigelse. Du har ret til at få dine oplysninger rettet, hvis disse oplysninger er unøjagtige eller ufuldstændige.

Retten til at gøre indsigelse. Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige data.

Retten til begrænsning. Du har ret til at anmode om, at vi begrænser behandlingen af ​​dine personlige oplysninger.

Retten til data portabilitet. Du har ret til at blive forsynet med en kopi af de oplysninger, vi har om dig i et struktureret, maskinlæsbart og almindeligt anvendt format. Dette kan gøres under Download af data på denne side.

Ret til at trække dit samtykke tilbage. Du har ret til at tilbagetrække dit samtykke til enhver tid.

Bemærk, at vi kan bede dig om at bekræfte din identitet, før vi reagerer på sådanne anmodninger.

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed om vores indsamling og brug af dine personlige data. For yderligere information, kontakt venligst din lokale databeskyttelsesmyndighed i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

I Danmark er det Datatilsynet.

 

Links til andre hjemmesider

Vores Tjeneste kan indeholde links til andre hjemmesider, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjeparts link, vil du blive viderestillet til et tredjeparts websted. Vi anbefaler dig at gennemgå privatlivspolitikken af ​​hvert websted, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager sig intet ansvar for indholdet, privatlivetpolitik eller praksis på tredjeparts hjemmesider eller tjenester.

 

Ændringer til denne privatlivspolitik

Vi kan opdatere vores privatlivspolitik fra tid til anden. Vi vil underrette dig om eventuelle ændringer ved at offentliggøre den nye privatlivspolitik på denne side.

Vi vil orientere brugere via e-mail og / eller en iøjnefaldende meddelelser på vores Tjeneste, før ændringen bliver effektiv og opdatere “sidst opdateret” datoen øverst på denne privatlivspolitik.

Du rådes til at gennemgå denne privatlivspolitik med jævne mellemrum for eventuelle ændringer. Ændringer i denne privatlivspolitik er effektive, når de er lagt ud på denne side.

 

Hvor er data opbevaret:

Vi benytter følgende hostingudbyder:

UnoEuro Danmark A/S

Højvangen 4
8660 Skanderborg
Danmark
CVR: DK-31277477

Samtlige servere og data er placeret i Danmark, Skanderborg – i deres eget serverrum hos Zitcom A/S.

Du finder Unoeuros privatlivspolitik her: https://www.unoeuro.com/privacy-policy/

 

Udgiver

Din IT Leverandør ApS

Topasvej 22

8541 Skødstrup

E-mail: [email protected]

 

Dataansvarlig – DPO:

Karin Gårde Michelsen

Topasvej 22

8541 Skødstrup

Email: [email protected]

 

Download af data

Dine rettigheder efter Persondataloven og europæiske GDPR som beskrevet tidligere kan benyttes her. Bemærk, at du ikke kan få slettet data som vi er forpligtet til at opbevare for juridiske formål – herunder eksempelvis krav til regnskab.

Du kan anmode om dataadgang her.

 

Hotjar og Smartlook

På Skærmbeskytter.dk ønsker vi altid at give vores kunder den bedste oplevelse – af samme grund ønsker vi ikke fejl på vores hjemmeside og ønsker altid at forstå kunden bedst muligt. Vi benytter derfor værktøjerne Hotjar og Smartlook, der skaber heatmaps – et kort over hvor der bliver klikket henne på vores hjemmeside og optager selve besøget på siden. Dette er udelukkende med formål at forbedre hjemmesiden og oplevelsen, altså skabe statistik.

Alt dette bliver gjort anonymt – det eneste info vi ser om besøgende er info om: operativsystemet, browser og land, samt selve optagelserne. Disse værktøjer bliver ikke benyttet på nogen sider hvor der er info om dig – hverken din kontoside, kurven eller selve betalingen, fordi vi respekterer dit privatliv.

Ønsker man ikke dette kan man vælge at deaktivere statistik i vores cookiebanner.

 

Cookiepolitik:

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro