1. Rens skærmen

Dette er det vigtigste punkt i processen for montering.
 

Til alle købte skærmbeskyttere følger der 2 wipes – én tør klud og en våd spritklud.

Start med at rengøre din skærm med den våde spritklud, så skærmen er helt ren. Benyt herefter den tørre klud til at absorbere eventuelt overskydende sprit fra spritkluden, så skærmen igen er helt ren – altså uden sandkorn, sprit, støv osv.

Hold nu enheden under en lampe med stærkt lys, så eventuelle små sandkorn kan ses og fjernes.

 

2. Fjern filmen fra skærmbeskytteren

Ryk nu beskyttelsesfilmen af skærmbeskytteren, og gør klar til montering. Pas på ikke, at sætte fingre på filmen eller få støv på skærmbeskytteren.

 

 

3. Hold skærmbeskytteren over enheden – og monter den

Skærmbeskytteren holdes nu over enheden som vist på billedet. Sørg for, at holde den sådan, at kanterne passer og hjemknappen, kamera / notch er dækket præcist af skærmbeskytteren. På skærmbeskyttere som dækker hele skærmen skal du være ekstra opmærksom på kanterne – de skal være monterede helt præcise for at undgå luftbobler.

Nu monteres skærmbeskytteren med et let og forsigtigt tryk på skærmen. På skærmbeskyttere der dækker hele skærmen skal du have fokus på kanterne af skærmen – tryk let på dem. Blev skærmen gjort helt ren, sidder skærmbeskytteren nu på skærmen uden nogle luftbobler.

Hvis du har små luftbobler kan de ofte trykkes ud til kanterne af skærmen, hvorefter de forsvinder. Brug en negl eller kreditkort til det. Små luftbobler forsvinder normalt af sig selv indenfor et par dage.

 

Vigtigt:


Sørg for, at telefonens skærm er rengjort godt – ellers risikerer du, at der kommer bobler under din skærm som ikke forsvinder. Vi ombytter ikke skærmbeskyttere med luftbobler som følge af en skærm der ikke er rengjort ordentligt.

Vær opmærksom på kanterne af din telefon, hvis modellen har afrundede kanter som eks. iPhone 6, 7 og 8 – skærmbeskytteren skal være monteret lige og skal have et lille tryk for, at boblerne forsvinder.

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro